Dr. Vörös Péter
Dr. Vörös Péter
gyermeksebész
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: Kéthetente 16:30-19:30
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1999-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ezt követően az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika gyermeksebészeti osztályán végeztem a gyermeksebészeti képzést, és jelenleg is ott dolgozom főállásban. Magyar szakvizsgámat 2006-ban, európai gyermeksebész-szakvizsgámat (UEMS-EBPS) 2007-ben tettem le.

Főbb érdeklődési területeim az általános gyermeksebészet mellett a gyermekurológia, a minimál invazív sebészet (laparoszkópia, torakoszkópia), a veleszületett fejlődési rendellenességek korrekciója, az újszülött- és csecsemősebészet, valamint a gyulladásos bélbetegségek sebészeti ellátása.

Tagja vagyok a Magyar és az Európai Gyermeksebészeti Társaságnak (EUPSA), valamint a Semmelweis Egyetem gyermeksebészeti grémiumának. Rendszeresen tartok előadásokat hazai és nemzetközi kongresszusokon, részt veszek a hazai gyermeksebész és gyermekgyógyász szakorvosok képzésében, továbbképzésében, valamint a magyar és angol nyelvű medikusoktatásban. Külföldi tanulmányi utakon többek között Franciaországban, Svédországban, valamint az USA-ban jártam. PhD-fokozatom megvédésére 2020 őszén került sor.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?