Kudron Emese Eszter
Kudron Emese Eszter
dietetikus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 14:00-18:00
Kedd: 10:00-14:00
Szerda: 14:00-18:00
Csütörtök: 10:00-14:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Mielőtt dietetikus lettem, magam is számos hibás táplálkozási mintát követtem, így ezeket korrigálva később személyesen is tapasztaltam, mekkora ereje van a nem túl szigorú, élvezhető, ugyanakkor tudatos étkezésnek.

Lenyűgöz a táplálkozástudomány dinamikus fejlődése, tudásomat folyamatosan bővítem webináriumok, konferenciák segítségével. Szerencsésnek érzem magam, hogy a táplálkozás útvesztőjében irányt mutatva hozzájárulhatok pácienseim gyógyulásához és gyarapodásához. 

Vallom, hogy minden változás önmagunkban, egy döntéssel kezdődik, így az első találkozáskor a legfontosabb lépés már meg is történt. Kezdetben a hozzám fordulók jelenlegi életmódját, táplálkozási szokásait, lehetőségeit helyezem fókuszba, és a pácienssel közösen állítunk fel egyéni célokat. A finomhangolás, a mélyebb dietetikai tudás átadása, egy másik étrend bevezetése több alkalmat ölel fel. Az új ismeret szokássá alakulása egy folyamat, mely során legjobb tudásom szerint nyújtok támaszt és motiválom páciensemet egészen a kiegyensúlyozott, helyes és élvezhető étrend végleges kialakulásáig. 

2015-től 2021-ig terápiás dietetikus voltam az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, majd az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben sebészeti profilú fekvőbetegosztályokon. 

Szakterületek, melyekben mélyebb és szerteágazóbb a tudásom:

cukorbetegség, műtét előtti és utáni étrend, válogatós gyermek, allergiás gyermek, időskori táplálkozás. Ezenkívül bátran fordulhatnak hozzám emésztőrendszeri panaszokkal élők, kismamák, vegánok, szélsőséges táplálkozási irányzatot választók is. 

Kiemelt érdeklődési területem:

probiotikumok és az immunrendszer, a táplálkozás és szenzoros feldolgozási zavar, autizmus kapcsolata, sebgyógyulás elősegítése étrenddel. 
 

Jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán tanulok mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítést, így a dietetikával karöltve életmódbeli tanácsokkal is ellátom pácienseimet.

Szeretek a természetben sétálni és futni, hazatérni, elcsendesedni, tápláló és finom fogásokat a tányérra varázsolni. Hiszek az étkezés és a lélek szoros kapcsolatában.
 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?